ha a blogunk NEM TECCENE...

Címkefelhő - a lényeg (klikk!)

Utolsó kommentek

Látogatók

Ezmiez?!

HU(ngarológia)

Akiket már 'kifiléztünk'

Mészöly Ágnes: Heaven Consulting

2008.12.27. 13:17 szamárfül/pável

noran, 2008

morokönyv

 

 

 

 

"Mészöly Ágnes 1971-ben született. Kiskorában kamionsofőr és régész akart lenni, de mivel ilyen szakpárt akkoriban egyetlen egyetem sem indított, diplomát szerzett a Pető Intézetben. Ma is imád vezetni: autót, fejlesztő csoportot, embertársait az orruknál fogva, ötszáz köbcis Hondát, nagycsaládos háztartást - bármit. Írni kifejezetten utál, megfájdul tőle a háta. Tudja, hogy nincs esélye az entrópia ellen, mégis elmosogat minden főétkezés után. Próbálja észben tartani a következő holdtölte idejét, több-kevesebb sikerrel.

Heaven Consulting - egy cég, ami teljes pénzügyi biztonságot garantál az ügyfeleknek az idők végezetéig és azon túl, mindörökkön örökké, ámen. Heaven Consulting - a harmadik évezred vállalkozása, ami a feje tetejére állítja a világot. És a túlvilágot is.

Heaven Consulting - egy regény konformizmusról és lázadásról, hitről és téveszmékről, és persze nőről és férfiakról, mert az érzelmi válság sem hiányozhat a sztoriból. Heaven Consulting - egy történet arról, hogy van-e a koporsón zseb, és ha igen, érdemes-e bármit beletenni."  (noran.hu)

 

 

Főszerepben - idézetügyileg - a dalok vannak, s ebbe segít is a szerző, a 269. oldalon  a szövegben dőlten szedett dalidézeteket  magyarázza meg: Eszerint az idézett nótafék: Quimby, Kispál, The Rolling Stones, HS7, Hiperkarma, belga,
+ Gyaloggalopp-idézet is

 

m:regény l:magyar r:mészöly_ágnes kiss_tibor_quimby lovasi_András  luther_m  adams_douglas biblia szűcs_krisztián jagger_mick monthy_python 

1 komment

Címkék: biblia monthy python lovasi andrás szűcs krisztián luther m adams douglas kiss tibor quimby jagger mick

A bejegyzés trackback címe:

https://evocatio.blog.hu/api/trackback/id/tr87843794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.06.28. 23:33:26

elég nehezn indul be rajta az olvasó, de aztán rájön:
A-
süti beállítások módosítása