ha a blogunk NEM TECCENE...

Címkefelhő - a lényeg (klikk!)

Utolsó kommentek

Látogatók

Ezmiez?!

HU(ngarológia)

Akiket már 'kifiléztünk'

Friedrich Glauser: Studer őrmester

2010.03.01. 09:58 szamárfül/pável

Budapest Napkút 2009

moly.hu 

 

 

 

p56.
A lány Felicitas Rose egyik regényét olvasta. ... Miért olvas tulajdonképpen ilyen szemetet?- kérdezte Studer.
Vannak emberek, akik túlontzúl érzékenyek a jódra és a brómra, ezt a jelelnséget idioszonkráziának hívják. Studer idioszonkráziája Felicitas Rose és Courths-Mahler regényeivel volt kapcsolatos. Taklán azért, mert a felesége régebben előszeretettel olvasott ilyen történeteket - késő éjszakáig -, amitől aztán reggel a kávé híg volt és langymeleg, az asszony pedig megviselt. Márpedig ha egy asszony reggel megviselt... 

63. Studer a borbélynál megnézi a kitett ponyvákat, egyik közülük John King: A vörös denevér titka. (Aztán ezen Studer "elvigyorodott a bajusza alatt".) - ?

193. ...a lyoni Locard doktor, egyik könyvében írja... tévedés hogy vannak normális emberek. Minden ember legalábbias félig őrült (kriminológiai v. lélektani szerző lehet) - ?

 

Szólj hozzá!

Címkék: biblia courts mahler hedwig rose felicitas

A bejegyzés trackback címe:

https://evocatio.blog.hu/api/trackback/id/tr631799112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása